Beoordelingen van De Wok Express Dongen

Recente recensies van De Wok Express Dongen

5 sterren na 223 reviews

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak goed maar diverse botdeeltjes in maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels een paar iets besteld en ook deze keer was het heel goed. Bezorger kwam netjes naar boven op de 3e verdieping. Eten was warm en heerlijk. Ook de mogelijkheid om geen vlees te bestellen, dus bijv. alleen noodles en groenten, vind ik perfect. (als je bijv. vegetarisch bent en niet van tofu houdt)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb jullie recentelijk ontdekt, ik hou van noodles net als mijn vriendin dus een mooie uitkomst. Lekker en goede verpakking. Kwam vandaag alleen wel een half ui tegen die niet goed gesneden was. Maakt verder niet uit want alles was wel gewoon lekker.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden en erg lekker

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk warm. Het was ontzettend lekker !!!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, exact op tijd bezorgd!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd verzorgd Heel warm en goed gevuld En meer dan voldoende per persoon Ga zeker weer bestellen TOPPIE

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Op tijd bezorgd. Had wat voordeliger gemogen.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten wad goed warm en heerlijk bereid. Grote porties Bezorging vriendelijk en op tijd

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht goed warm en weer lekker

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en goed:) Zeer tevreden zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goede hoeveelheid en lekker snel bezorgd

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten voor een betaalbare prijs.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en veel . Snelle levering Wat ik alleen jammer vind als je via de bank meteen betaald er extra kosten bij komen ,die doe je voor de veiligheid van de bezorger

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een weekend twee x besteld. Echt smullen. Dat de bezorger een dik half uur later is, is niet relaxed. Met twee kids wil je gewoon op tijd eten. Dus dat is vooral praktisch. Vrijdag waren ze wel redelijk op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd pas na 2 uur bezorgd ipv de aangegeven tijd na 3 kwartier. Tevens gebeld maar kreeg geen klantvriendelijke reactie terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wokmaaltijden lekker. Maar twee gerechten met garnalen besteld waarvan een met extra garnalen. De maaltijd met extra garnalen had 6 garnalen en de normale 7? Beetje vreemd.. Friet voor de kinderen was niet te eten. Helemaal slap en zompig. Tip: friet niet in gesloten zal leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, helaas wel wat weinig garnalen (had extra portie besteld). Bezorger was ook bijna een half uur te laat, maar we hebben wel heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Product was heel goed en lekkeren de bezorging kon niet beter precies op de minuut die doorgegeven was

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is prima, alleen wat weinig kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed. Maar het feit dat de porties kleiner zijn geworden is waardeloos.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al best vaak besteld nu,maar nu waren de stukken paprika toch wel heel groot, maar de smaak en kwaliteit waren daarom niet minder goed ,want dat was zoals altijd weer zeer goed

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld en nog steeds goed! Snelle levering en vriendelijke bezorger.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging perfect op tijd. Het eten was echt heel warm. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed maar te duur. Verder is niet echt duidelijk wat er in de wokgerechten zit als basis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed, heerlijk. Bezorging zeer nette jongen👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging . Erg weinig smaak aan beide gerechten

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel goed en op de opmerking goed gelezen.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Heerlijke maaltijden! Voor herhaling vatbaar!!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker én precies op tijd. Ik kan niets meer wensen dan dit natuurlijk. Dus TOP

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

satesaus was echt koud. de rest was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een wokmaaltijd besteld met runder reepjes en als extra garnalen. er zat echter geen enkel stukje rund bij. Jammer! Het eten was wel op tijd, was heet en lekker pittig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou handig zijn als je een account kunt aanmaken zodat je niet steeds al je gegevens hoeft in te vullen.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker! Snelle bezorging en vriendelijke bezorger!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi hoi, het was heerlijk. Maar...waarom moet je bij het hoofgerecht óf vlees óf kip óf tofu kiezen. Mijn partner lust dit allemaal niet, wou graag alleen noedels met groenten en saus,dat kan dus niet.Jammer, voor hem geen wokgerecht dus, alleen loempia en kaassoufflé.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk weer zeer goed

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en heerlijk ( vooral ook veel) eten👍🏻

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld bij De Wok Express en meteen heel goed bevallen. Na 19:30u besteld en 15/20 min later werd het keurig bezorgd op de 3e verdieping. Eten was zeker warm genoeg en de hoeveelheid was ook prima. Prijs/kwaliteit voor mij prima in orde. Al met al helemaal tevreden en complimenten voor jullie lekkere eten!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde, snelle service, lekker gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, goed warm, goed gevuld en bezorging exact op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd. Meer dan voldoende voor 1 persoon. Uitgebreide keuze door zelf je maaitijd samen te stellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten snel bezorgd maar vergeten nog wel eens groenten die je hebt aangevinkt erbij te doen.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, grote portie, goed warm!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor zoveelste x besteld en weer geweldig lekker!!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er bij de sauzen niet bijstaat hoe pittig het is. Voor ons was de saus veel te pittig waardoor we niet proefde wat we aan het eten waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

rijst was taai, niet goed bereid

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de haast om het gerecht te bereiden is er erg erg erg veel saus in de bakjes beland. Dit zorgt er voor dat het niet lekker meer is als je verder onderin het bakje komt. Saus zat helaas overal en bleef als een soep nog een dikke laag in het bakje en daardoor waren groentes als broccoli nog rauw

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de 1e keer dat we bij jullie besteld hebben. Het eten was heerlijk,goed warm en keurig op tijd bezorgd. 👍

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten prima in orde, maar vind het relatief wel duur!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het. Goed warm . Nette en correcte bezorging. Voor herhaling vatbaar.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snelle bezorging

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, precies op tijd geleverd

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was precies op tijd en erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is op tijd geleverd, was lekker warm en krokant. Heeft ook gesmaakt. Al met al voor herhaling vatbaar.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Helaas wel maar 2 garnalen voor €1. Jammer!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vanaf opening wok in Dongen 3x besteld 2x niet op afgesproken tijd bezorgd. Bezorging slecht eten is prima

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer. De mini loempias waren bijna alleen maar deeg. En helaas lang op de bestelling moeten wachten Positief. Alles kont gloeiend heet aan en smaakt heel lekker. Vriendelijk personeel

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, veel en snel. Zeker een aanrader.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend hoe groot de porties zijn.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is vers en smakelijk

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitieve gezonde hap. Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging in ca. 35 minuten na bestelling! Was lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb er weer lekker van genoten! Ik raad het iedereen aan.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smaakvol Groenten altijd vers Gloeiend heet afgeleverd Altijd op tijd Grote portie En erg goede service!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig om via de site te kunnen bestellen; levering binnen half uur en smaak was prima. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en precies op de aangegeven tijd bezorgt. Complimenten voor t nabellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd op de minuut af op de afgesproken tijd geleverd. Dat was heel fijn. Het was voor ons de eerste keer. Het eten vonden we matig van smaak. Waarschijnlijk blijft het bij deze ene keer.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer daar besteld. Duidelijke bestellijst. Goede service.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Eten was heerlijk.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar. Porties ruim voldoende en temperatuur perfect. Aardige telefoniste

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

50 minuten na bestelling ontvangen, vond ik best lang, maar misschien is dat gebruikelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was even wachten maar zeker de moeite waard. Was nog erg warm en echt heerlijk. Alleen de loempia's waren slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging kwam kwartiertje later als opgegeven tijdstip, maar gelukkig duurde het deze keer in totaal niet zo lang. Binnen een uur na bestelling al. Weer voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,goede en vriendelijke service. Zeker voor herhaling. Tip... op foldertje dat we hebben staat gratis bezorging in dongen vanaf 15 euro. Bij bestellen op website staat en blijft de 1.00 euro bezorgkosten staan ondanks dat we voor meer dan 20 euro besteld. Tip :) Succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd en goed warm. De geroosterde cashewnoten waren niet geroosterd. Gemiste kans. Weinig groente zoals broccoli in het gerecht. Bij 3 gerechten dunne noedels (ramen) besteld, maar kregen alle 3 dikke noedels. Erg jammer!. Smaak was goed, maar voor wat je krijgt erg prijzig! Mvg, Sandra Zaalberg

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker en lekker warm als het aankomt. We blijven zeker bestellen bij jullie

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed zal niet de laatste keer zijn dat we bestellen Goed geregeld

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, lekker en lang warm. Vreemd dat we bezorgkosten moesten betalen, terwijl in de folder staat dat je vanaf 15 euro geen bezorgkosten hebt. We hebben voor meer geld besteld... Het gaat niet om die ene euro, maar maak de communicatie gelijk. Mini-Loempiatjes waren leeg.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld en wederom heel goed!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu aantal keer besteld. Altijd erg lekker en warm! We zijn nu vooral aan het ondekken welke smaak we willen. Misschien een tip om aan te geven wel sterkte kwa pittigheid een bepaalde smaak heeft voor mensen zonder ervaring daarin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Keurig op tijd, goed warm, portie voor ons echt voldoende en ook nog lekker! Voor herhaling vatbaar! Ga zo door 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en erg lekker!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondagavond 50 min gewacht en dat kreeg ik ook door. Kwamen het eten prima op tijd brengen. Was warm en heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat te weinig saus bij het gerecht. De smaak van de terriyaki kwam niet naar voren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was goed warm en vers. Wij gaan hier vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette en vlotte levering. Vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk. Super leuk om zelf samen te stellen

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heel goed concept. Makkelijk te bestellen. Goed op tijd en het was heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de afgesproken tijd geleverd. Het lijkt wat weinig maar is ruim voldoende. Smaakte heerlijk en zeker voor de toekomst een aanrader.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel warm, genoeg en erg lekker

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teriyaki is erg flauw. Er zat dus weinig smaak aan het eten.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede porties, echt een aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was heerlijk , helaas was de bief te doorbakken en de ui te groot en niet goed gaar

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed! Maaltijd was heet, op tijd, en lekker! Samengestelde wok + loempia = prima avondmaaltijd.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De bestelling was netjes ruim op tijd bezorgd en voorzien van informatie m.b.t. voedselallergie. Top!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

11/2 uur op onze bestelling moeten wachten, wat we wel érg lang vonden. Wel super lekker gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vers, goed van smaak en voldoende hoeveelheid. Precies op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoofdgerecht was ok, maar de extra’s waren minimaal. Loempia’s waren wel extra minimaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor het eerst besteld en zijn erg tevreden. De bezorger was 5 minuten te vroeg en erg aardig. Het eten was goed warm en koelde niet snel af. Porties zijn ruim voldoende. Voor ons mochten de sauzen iets intenser qua smaak, al weet ik dat dat smaak gevoelig is. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gepaneerde garnalen zijn te veel gepaneerd daarom proef je de garnalen niet. De zoet zure saus is heel dun. Maar dat is mijn mening voor de rest is het heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en heel lekker en bezorging heel netjes en op tijd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel geleverd!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om een mail te krijgen als jullie onderweg zijn. Keurig op tijd en erg lekker !!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Portie is ruim. Bezorging snel.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima,mooi op tijd en het eten was goed

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk , flinke porties . Het juiste tijdstip wat we hadden opgegeven . Echt top , zeker voor herhaling vatbaar .

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat het mis was gegaan op Moederdag, wilde ik het nog een keer proberen. Eten was erg lekker, oplettend personeel die mij belde. Kortom goed gegeten en Moederdag heb je wat mij betreft goed gemaakt.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg trevreden over het eten. Het is voldoende en smaak erg goed. Ook is er genoeg keuze om je wel samen te stellen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Het was op tijd

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed en het bezorgen is supergoed.je wordt middels een mail op de hoogte gebracht van de bezorging en dan wanneer ze onderweg zijn.👍😃

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Goed gevulde bal met noedels kip en groeten. Echt een aanrader

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x besteld ,zo 30 min moeten wachten was erg lekker ,ook hoe ze per mail je op hoogte houden vond ik prettig ,zal zeker nog vaker bestellen.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers, mooie porties, volop keuze. Bij aankomst zo warm dat je moet blazen! Keurig op tijd, kortom; aanwinst!!!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer goed op tijd en het eten was verrukkelijk is zeker de moeite waard om nog keer te bestellen

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Grote porties. Bezorging was snel en ook op de aangegeven tijd. Wij gaan vaker bestellen.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en stipt op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het een uur duurt om het te laten bezorgen, Waspik valt niet onder bezorgen maar in kilometers even ver als andere kant Dongen

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2de x besteld nu ,en was weer eg lekker en de bezoring was nu ook precies op tijd

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was zoals beloofd binnen 30 min, warme maaltijd en ontzettend lekker. CHAPEAU!!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goed warm en lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm en precies op tijd

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Stipt op tijd en goed warm!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2e keer besteld Het wordt op tijd en gloeiend heet geleverd. De smaak is lekker Ik vind het alleen te duur voor wat je krijgt. Portie grootte is prima maar vis en groenten zijn schaars en de rest is enkel noodle of rijst.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, grote porties en snel geleverd! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm. Was niet erg smaakvol, de noodkreet dreven in de saus

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een goede prijs. Op tijd bezorgd en erg warm. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed, was goed warm en er werd keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk, erg leuk dat het ook in die kartonnetjes wordt geleverd. Waar voor je geld en zeker lekker. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat wij het jammer vonden dat er geen stokjes bij zaten

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten! De levering was op tijd, goede communicatie per mail wegens de tijdsduur van de bestelling. Het eten was ook goed op temperatuur. In vergelijking met het halen van Chinees eten vind ik de prijs aan de hoge kant. De kosten zijn namelijk vergelijkbaar, maar met het eten van de Chinees doen we er twee dagen van. Deze bestelling is voldoende voor slechts 1 maaltijd. < S o r r y >

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, alles was nog superwarm en portiegrootte was prima, alleen de markering van de bakjes zou handig zijn als je per bakje een naam kan aangeven, gewoon een tip, verder alles prima in orde 👍

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd warm bezorgd. Wel 10 minuten te vroeg maar dat was niet erg. Niet erg grote porties. Loempia’s waren een beetje taai. De smaak was lekker Maar niet enorm verrassend en de verhouding rijdt/noodles met overige vulling was goed wat mij betreft.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en heerlijk eten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel redelijk...maar om 5 uur bestellen en 9 uur het eten krijgen gaat nergens over,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk te bestellen met mobiele telefoon Snelle bezorging kwaliteit en kwantiteit zijn prima hitte van het gerecht optimaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was echt ruk. Om 17.50 besteld en bevestiging gekregen maar geen richttijd hoe laat het zou komen. Om 18.30 toch maar even gebeld, waren ze de bestelling kwijt. Hoe dan?! Heeft ze bestelling opgenomen en die zou ze er in zetten zodat we om 19.00/19.15 zouden eten. Om 19.30 nog geen eten dus geprobeerd te bellen maar totaal onbereikbaar. Uiteindelijk pas om 20.00 ons eten. Slechte eerste indruk van deze zaak. Nou moet ik zeggen dat we het eten erg lekker vonden en dat al wel een beetje goed maakte, we zouden het dan ook nog wel een keer willen proberen maar de bezorging moet echt beter jongens...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wat later dan gepland. Oorzaak storing in de computer. Prima opgelost. Een uurtje later het bestelde eten aangereikt. Was heel goed warm, zelfs heet!! Prima. En de keuze was ook goed. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd zelfs 10 min voor tijd gebracht. Eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, ruim voldoende en een goede prijs. Het eten werd sneller bezorgd dan verwacht.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig toe te lichten. Het was heerlijk, en de bezorging was toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heel lekker en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk en was bij bezorging nog perfect op temperatuur . Ook hele snelle bezorging en zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een echte aanrader.. Lekker gegeten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Optijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar. We vonden het wel wat prijzig voor wat je krijgt

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bezorger het eten op de grond legde. De eerste keer dat wij eten bestelden werd het eten netjes op een meegebracht krukje voor de deur gezet. Dat oogt toch professioneler

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, doen we zeker nog eens. Tip: Doe er eetstokjes bij voor de echte Japanse beleving.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het erg lekker voor herhaling vatbaar!!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren mooi op tijd de temperatuur was ok en de portie's zijn ruim bemeten . Ga zo door en we zin vaste klant

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke wok! Bezorging goed !

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Dat was heel fijn! Het eten was er snel en was nog goed heet. Het eten was ook heel erg lekker! Alles heerlijk vers en het vlees was super mals. Ik ga zeker vaker bestellen!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en voor mijn voldoende, en werd keurig op aangegeven tijdstip bezorgd. Zeer zeker een aanrader

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker snelle levering

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel bezorgt deze keer .

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, jammer dat 1 beker was omgevallen . maar ja dat deed aan de kwaliteit en smaak niets af. Voor herhaling vatbaar.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip. Zouden jullie bij de verschillende sausjes aan kunnen geven uit wat voor Ingrediënten het sausje bestaat.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best lange wachttijd, langer dan aangegeven (1u15min werd 1u30min) Eten was goed warm en heerlijk!!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ohhh jammie was het. Eindelijk een bedrijf in de buurt die wok bezorgd!! Ik raad t zeker aan!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf tijd voorkeur tijd doorgegeven. Mooi op tijd en nog goed warm! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en smaakvol eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam 2 uur te laat en nadat ik 2 keer had gebeld. Hopelijk volgende keer beter. Ik hou het maar op startproblemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online om 12.22 uur besteld met bezorgtijd 17.30 uur. De bezorger was er om 17.25 uur, dus keurig op tijd. Het eten was warm en vooral erg lekker. Voor een normale eter ruim voldoende. Voor een grote eter genoeg. Prijs/kwaliteit is goed. Dus in tegenstelling tot vele eerdere reacties geen klachten en zou het zeker aan anderen aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd . Heerlijk eten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweemaal bezorgd lijkt me een logistiek foutje?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden qua kwaliteit van het eten. Ook logisch dat het nog even zoeken is qua bezorgtijd etc bij de start. Wij hadden aangegeven dat we ons eten om 18.45u bezorgd wilden hebben, bezorger stond echter al om 18.20u voor de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heel goed en het was warm bij aankomst alleen het was best pittig misschien handig op de site ook aan te geven hoe pittig de saus is maar verder was het zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in Het bestelproces kan je geen tijdstip opgeven waarop je bezorgd wil hebben. Ik bestelde al redelijk vroeg (Rond 17.15) en na betaling kreeg ik de melding dat het rond 18.50 zou ontvangen. Om 19.30 u werd ik gebeld (wat overigens wel netjes was) dat ze vertraging van 3 kwartier hadden). Uiteindelijk kwam het eten pas om 20.00 uur.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben er lekker van gegeten en was ruim voldoende

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de verwachte levertijd was 19:30 en werd pas dik een uur later geleverd wel diverse malen gebeld wanneer het geleverd werd. hopen dat dit nog wel veranderd word in de toekomst. verder was het nog goed op temp en goed klaar gemaakt

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Info over bami (dikke banus) ook op de site vermelden. (Staat nu alleen in folder) De juiste bezorgtijden doorgeven Gefeliciteerd met de opening en veel succes!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, maar 3 uur wachten is wel ontzettend lang. Ik hoop dat het in het vervolg sneller gaat.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde serieus 3,5 uur voordat de bestelling werd bezorgd!!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat de bezorging 2 uur later was, was het eten Lekker en goed op temperatuur. Ook knap dat het personeel ondanks de druk en 2x bellen altijd vriendelijk bleef.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goede hoeveelheid, echt een flinke maaltijd. Goede smaak en ingrediënten

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd op tijd bezorgd en smaakte heerlijk! Top, zeker een aanrader!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok gerechten waren erg lekker en grootte porties genoeg. Bezorging was iets aan de late kant, maar bestelling was goed op temperatuur.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.10 besteld, verwachte bezorgtijd was 18.35 uur, werkelijke bezorgtijd 20.28 uur. Misschien onze bestelling vergeten, maar dat zeiden ze niet. Wel een teleurstelling. Vond er ook wel te veel saus inzitten, waardoor alles erg zacht. Doos deels zacht, hopelijk niet omdat het er heel lang in heeft gezeten. Viel voor ons erg tegen. Volgende keer moeten we er eerst over nadenken voordat we het toch nog eens proberen. Jammer.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker! Bezorging was 5 kwartier later. Hier waren we op voorbereid vanwege de opening. Vriendelijke bezorger! Bestellen zeker nog een keer!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed. Alleen de levering was zeer lag 😬3 uur na de bestelling hadden we ons eten. Maar het excuus van wokexpress was zeer netjes. Ik hoop dat het opstartproblemen waren. 👍🏻

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heel warm en lekker. sate saus was alleen waterig. bezorging was veel ste laat mogelijk omdat dit de eerste dag was. telefoon nr was onbereikbaar heel de avond. bestelling was ook niet compleet dit is alleen nergens te melden via een mail of via een app of bereikbaar nr. volgende bestelling zal nog even op zich laten wachten totdat de zaken op orde zijn en drukte gezakt is maar dan nog meer voor de makkelijke trek dan voor het bijzondere

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker. Het was wel erg veel te laat 1.5 uur. Maar we hoorde dat jullie eerste dag supper druk was en wij snappen dat dat ook erg moeilijk in te schatten is . Omdat het zo lekker was is jullie dat vergeven hoor. Binnenkort bestellen we weer, veel succes verder

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou om 19.40 uur bezorgd worden, maar kwam pas om 21.00 uur.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om kwart voor 6 eten besteld, voor kwart voor 7, uiteindelijk is het om kwart over 8 geleverd. Ik hoop dat dat aan de recente opening lag en hopelijk is dat in de toekomst beter. Wellicht geen bestellingen meer aannemen als het niet meer haalbaar is. Eten was van goede kwaliteit en lekker. Ik had verse bosui er bij besteld, maar kreeg gebakken uitjes, dat is niet goed gegaan. Binnenkort nog een poging wagen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heel lekker maar beetje weinig. bezorger was 15min.te laat.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk gegeten we hadden ook echt voldoende gekregen gaan zeker vaker bestellen echt een aanwinst voor Dongen👍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima! Niks mis mee. En dat voor de eerste dag open. Het zal wel druk zijn geweest ;-)

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Porties precies de juiste grootte. Al ontbraken de mini loempias, maar dit werd keurig opgelost. Wij gaan zeker nog eens bestellen!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het goed maar ja pas een keer besteld heb jullie wel bij familie en vrienden aanbevolen was lekker